Stațiunea balneară Thermana Laško este destinația supremă pentru relaxare 

Stațiunea balneară Thermana Laško este destinația supremă pentru relaxare 

Stațiunea balneară Thermana Laško, renumită pentru apa termală relaxantă, este una dintre comorile nu atât de ascunse ale Sloveniei. Stațiunea balneară oferă experiențe de relaxare de înaltă calitate pentru a susține un stil de viață mai sănătos pentru vizitatori. De asemenea, se laudă cu un mod de vindecare unic pentru cei care au probleme de mișcare și pentru cei care doresc să prevină astfel de probleme în viitor. 

Centrul spa cu hotelul și restaurantul său se află toate în micul oraș idilic Laško. Datorită locației sale unice, este un punct ideal pentru a începe descoperirea și explorarea Sloveniei. O plimbare prin zonă vă va oferi, de asemenea, o perspectivă asupra istoriei fascinante a slovenilor și a țării în ansamblu.  

Stațiunea balneară Thermana Laško, renumită pentru apa termală relaxantă, este

Cum se ajunge la Stațiunea Balneară Thermana Laško?

Thermana Resort este situat chiar în centrul orașului, lângă râul Savinja. Laško în sine este situat în inima regiunii balneare din Slovenia.  

Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la locația stațiunii balneare, deoarece are aproape orice și tot ce aveți nevoie și doriți chiar pe site.  

Cei care ajung cu mașina pot profita de parcarea gratuită disponibilă. Gara este, de asemenea, la doar o aruncătură de băț, dacă veți ajunge vreodată cu trenul de la Ljubljana la Laško.  

Cazarea 

Odată ce treci peste prag, vei fi întâmpinat de scara maiestuoasă a clădirii care pare să invite oaspeții înăuntru. Multe cupluri și-au făcut chiar și fotografii de nuntă în această locație fabuloasă.  

Dar nu trebuie să vă căsătoriți doar pentru a vă bucura și a aprecia zona. De asemenea, puteți face fotografii aici pe care le puteți partaja pe conturile de socializare. Dacă doriți să creșteți avantajul postărilor pe rețelele sociale, nu ratați șansa de a face o fotografie cu podul Instagrammable care leagă hotelul de o parte a râului Savinja.  

Personalul de pe site va fi mai mult decât bucuros să vă ureze bun venit în timpul procesului de check-in și să vă ofere o imagine de ansamblu asupra facilităților și locației acestora. De asemenea, le puteți cere să vă rezerve pentru un tur al fabricii de bere în oraș, o excursie care este la fel de interesantă în sine.  

Fiecare zonă are recepția sa desemnată, iar personalul vă va îndruma către zona corectă dacă aveți nevoie de mai multe detalii despre centrul de wellness, saune, piscine și masaje.  

Camerele de oaspeți 

Fiecare cameră de oaspeți din stațiunea balneară Thermana Laško este dotată confortabil cu toate facilitățile și facilitățile pe care le-ați putea cere vreodată. De asemenea, are un balcon care se deschide spre vedere la râu sau la munte. Există, de asemenea, un minibar care are produse la preț rezonabil, ceva care este puțin rar de găsit acum.  

Pe lângă WiFi rapid și fiabil în tot hotelul, aveți și posibil să vă conectați fără a părăsi confortul camerei. Cu toate facilitățile hotelului există foarte puține șanse să petreci mai mult timp în camera de oaspeți. Desigur, pentru acele situații în care doriți să rămâneți în cameră, canalele prin cablu în limba engleză sunt disponibile pe televizorul cu ecran plat.  

Situat chiar în inima regiunii balneare a țării, acest hotel de wellness este o vizită obligatorie pentru toate familiile, cuplurile și călătorii solo.

Băi private

Băile private ale hotelului merită menționate în plus față de toate facilitățile sale excelente. Băile sunt, de asemenea, deosebit de moderne, cu o oglindă imensă și cabină de duș. De asemenea, vă puteți bucura de utilizarea oglinzii cosmetice și a uscătorului de păr. Săpunul și șamponul vin ambele în dozatoare mari, așa că nu trebuie să vă faceți griji că veți rămâne fără provizii în timpul șederii voastre.  

Piscine cu apă termală 

Piscina în aer liber cu apa termală relaxantă este, fără îndoială, cea mai bună și mai notabilă caracteristică a stațiunii balneare Thermana Laško. Dacă vizita voastră cade într-o lună de iarnă, iar în aer liber pare rece și întuneric, te vei îndrăgosti de experiența uimitoare pe care o pot oferi bazinele termale.  

Cu toate acestea, chiar dacă vizitați într-o lună de vară când este cald și cald afară, vă puteți aștepta ca experiența să fie la fel de memorabilă. În cazul în care nu știi, s-a dovedit și testat deja că apa termală este perfectă doar pentru pielea ta, dar și pentru sănătatea ta în general.  

De asemenea, vă puteți bucura de piscinele interioare și exterioare, în care o piscină are un tobog de apă care este preferatul familiilor cu copii.  

Spa și masaj 

În stațiunea balneară sunt disponibile și diferite tipuri și forme de masaj, unii terapeuți fiind recrutați direct din Thailanda. Pe lângă masaje, sunt oferite și opțiuni de spa și baie. 

De asemenea, vă puteți răsfăța cu epilare, spălare corporală, tratamente faciale, detoxifiere corporală, îngrijire a mâinilor și multe altele. Centrul de saună are și diferite opțiuni pentru saună disponibile.  

Stațiunea balneară Thermana Laško este fără îndoială una dintre cele mai bune destinații din Slovenia dacă aveți nevoie de puțină odihnă și relaxare.

Acomodări

Hotelurile moderne sunt opțiuni excelente de cazare în stațiunea balneară, și anume Hotel Wellness Park Laško și Hotel Zdravilišce Laško.  

Restaurante și baruri 

Stațiunea balneară Thermana este, de asemenea, specializată în delicii gastronomice somptuoase. În timpul șederii dumneavoastră, puteți aștepta cu nerăbdare să savurați mâncăruri pregătite cu meticulozitate, care vă vor satisface cu siguranță paleta. Thermana asigură găzdelor gastronomie specială pentru ocazii și evenimente precum reuniuni, întâlniri de afaceri, nunți și multe altele.  

Prin munca lor dedicată și remarcabilă, Thermana a obținut și câteva medalii culinare din toată Europa. De asemenea, vă puteți răsfăța cu mâncăruri pregătite cu grijă în diferitele restaurante ale hotelului. 

Alte facilități 

Thermana Laško are săli de congrese și săli moderne pentru diferite evenimente, cum ar fi întâlniri de afaceri, întâlniri, conferințe, congrese, seminarii, prelegeri și alte evenimente și adunări sociale.  

De asemenea, sunt disponibile numeroase tratamente medicale și programe medicale de wellness, toate bazate pe apa termală a Thermana. Aceste programe medicale includ tratamente clinice specifice, reabilitare medicală, tratamente de prevenire și tratamente de bază.  

Stațiunea balneară Thermana Laško este fără îndoială una dintre cele mai bune destinații din Slovenia dacă aveți nevoie de puțină odihnă și relaxare. Situat chiar în inima regiunii balneare a țării, acest hotel de wellness este o vizită obligatorie pentru toate familiile, cuplurile și călătorii solo.  

Articole din aceeași categorie