Bucurați-vă de o ședere de lux la Hotelul Thermana Laško

Bucurați-vă de o ședere de lux la Hotelul Thermana Laško

Hotelul Thermana Laško este un hotel confortabil, sofisticat și modern, care promite că e pe măsura tuturor așteptările și nu numai. Construit în 2021, hotelul beneficiază de cele mai noi dotări de lux și le incorporează în cel mai nou complex amplasat de-a lungul malurilor pitorescului râu Savinja.

Unde se află hotelul?

Puteți găsi complexul în spațiul natural curat de-a lungul râului Savinja, fiind înconjurat de dealuri luxuriantel.

Hotelul Thermana Laško și râul Savinja
Hotelul Thermana Laško și râul Savinja unde vă puteți relaxa într-o natură neatinsă

Maiestuosul Deal Hum, numit și „Laški Triglav”, stă deasupra hotelului și oferă o vedere pitorească a orașului Laško. Centrul orașului Laško este la doar o plimbare de 15 minute de-a lungul potecilor răcoroase, care se extind pe cele două maluri ale râului Savinja. 

Spațiu de parcare

Oaspeții hotelului pot parca gratuit în parcările spațioase ale hotelului și, de asemenea, în garaj. Acesta se plătește și se află în incinta hotelului.  

Orele de check-in și checkout 

La sosirea dumneavoastră la hotel, veți fi informați că după ora 14, camerele vor fi închise. De asemenea, trebuie să vă eliberați camera până la ora 11 dimineața în ziua plecării.  

Capacitatea hotelului

Hotelul Thermana Laško oferă oaspeților săi șansa de a alege dintre 7 apartamente de hotel și 181 de camere de hotel de ultimă generație.

Ce vă oferă hotelul

Complexul hotelului vă oferă o sumedenie de modalități de a vă distra și a vă relaxa complet atât a psihic, cât și fizic, toate sub un singur acoperiș.  

Călătoria dumneavoastră poate începe în Sala de băuturi cu apă termală. Aici vă puteți savura un pahar răcoritor de apă termală Laško, care vă poate revitaliza și stimula corpul și, în același timp, vă poate ajuta sănătatea.

Prezentare video a Hotelului Thermana Laško, Slovenia

Veți găsi și o serie largă de activități uimitoare în apă sub cupola de sticlă minunată a Centrului Termal. Există, de asemenea, Centrul Wellness Spa care oferă o selecție interesantă de băi, masaje, precum și alte servicii de îngrijire și tratamente de relaxare de înaltă calitate.  

Unele dintre acestea sunt tratamentele de wellness cu bere și miere, care oferă o experiență unică pe care o puteți găsi exclusiv doar în Laško, nu trebuie ratat. 

O altă experiență care trebuie încercată se găsește la Thermana & Veda Ayurveda Center Laško. Aici, veți găsi o echipă de experți indieni care vă pot ajuta la detoxifierea corpului și vă poate aduce mult mai aproape de toată înțelepciunea orientală privind sănătatea.  

De asemenea, papilele voastre gustative vor fi cu siguranță încântate de selecția de bucătării de la hotel. Papilele dumneavoastră gustative se vor răsfăța cu deliciile gourmet din hotelul lor sau à la carte. De asemenea, vă puteți bucura de atmosfera plăcută a cafenelei care vă oferă o gamă largă de deserturi și băuturi de toate tipurile. Există, de asemenea, un program de animație variat, care vă poate duce experiența de vacanță la un nivel cu totul nou. 

Pe scurt, aici sunt lucrurile pe care le oferă acest hotel excepțional:

 • Restaurante și o cafenea
 • Centru de congres
 • Centru de fitness
 • Centru de saună
 • Centru Termal cu Dom de sticlă
 • Sală de băuturi cu apă termală
 • Centrul Thermana & Veda Ayurveda
 • Centru Wellness Spa

Premii, certificate și distincții hoteliere

Hotelul a câștigat deja mai multe distincții, certificate și premii de când și-a deschis porțile pentru turiști și călători:

 • Companie care protejează albinele
 • Cea mai bună pișcină de înnot între anii 2008 și 2019
 • Cel mai bun Wellness între anii 2008 și 2019
 • Certificate of Excellence – Portal Holiday Check from years 2014 to 2019
 • Hotel de conferințe
 • Green Accommodation Sign în 2015
 • Certificat Halal în 2012
 • EDEN – Laško ca Destinație Europeană de Excelență în 2013 
 • Premiul European Health & Spa în 2017 
 • Eticheta ecologică a UE în anii 2010 și 2019 
 • Laško is Slovenia’s most beautiful spa town in 2012
 • Premiul prestigios Zoover Awards în 2013 și până în 2015 
 • Superior **** S în 2011 
 • Premiul TripAdvisor Travelers’ Choice din anii 2009 până în 2019

Pachete și programe speciale oferite de Hotelul Thermana Laško

Sunt multe programe și pachete speciale din care puteți alege în timpul șederii dumneavoastră la hotel, iar unele dintre acestea sunt următoarele:

Programul de întinerire Ayurveda

Programul de întinerire Ayurveda se desfășoară în perioada 1 ianuarie – 30 decembrie 2022. Puteți alege între un program de 4 zile și 3 nopți și unul de 6 zile și 5 nopți. Programul este disponibil la un preț începând de la 161 € de persoană pe noapte.

Ayurveda în Hotel Thermana
Ayurveda practicat la Hotel Thermana este un sistem de medicină tradițională care își are originea în India

Thermana Te Răsfață

Sunt mai multe perioade din care să alegeți pentru acest program în anul 2022, printre care perioadele 9 ianuarie – 18 februarie, 6 martie – 15 aprilie, 18 aprilie – 23 aprilie și 2 mai – 24 iunie. Acest program durează 3 zile și 2 nopți la prețul de 74 € până la 62,90 € de persoană pe noapte.

Programe de yoga

Programele de yoga de la hotel se desfășoară în perioada 2 ianuarie – 30 decembrie 2022. La prețul de 130 € de persoană pe noapte, puteți alege între un program de 7 nopți și 8 zile sau 2 nopți și 3 zile.

Program de Tabără Wellness

În perioada 2 ianuarie – 30 decembrie, oaspeții hotelului se pot bucura și de programul Tabără Wellness al hotelului. Puteți opta pentru pachetul de 3 nopți si 4 zile sau opțiunea de 7 nopți și 8 zile. Sunt posibile și zile suplimentare, iar programul are un preț de 249 € de persoană pe noapte.

Camerele

Hotelul Thermana Laško oferă o selecție excepțională de camere incomparabilă. După cum am menționat mai devreme, hotelul are 181 de camere moderne și complet echipate și 7 apartamente, toate decorate plăcut pentru a vă face șederea și mai memorabilă.  

Dormitoarele sunt dotate cu TV, minibar, LAN wireless, acces gratuit la internet și telefon. De asemenea, toate camerele sunt dotate cu cadă sau duș, toaletă, halat de baie și uscător de păr. Dacă doriți, puteți solicita chiar și o cameră cu balcon și vedere panoramică la râul Savinja.  

Data viitoare când simți că corpul și mintea ta au nevoie de ceva răsfăț și întinerire, Hotelul Thermana Laško merită cu siguranță să fie în fruntea listei de destinații de vizitat obligatoriu. Acest hotel este fără precedent atunci când vine vorba de experiență superioară pe care cu siguranță o veți prețui pentru tot restul vieții. 

Articole din aceeași categorie