Austria în toată gloria ei: Cel mai bun ghid pentru începători

Aflată în inima Europei Centrale, nu putem nega faptul că Austria nu este numai o țară fabuloasă, ci și una care se mândrește cu orașele sale minunate, istoria ei bogată și lanțurilor muntoase incredibile. În afară de faptul că este un centru al filozofiei și al artei, țara are și frumuseți naturale. Austria se învecinează cu Liechtenstein, Elveția la vest, Italia și Slovenia la sud, Germania și Republica Cehă la nord. și Ungaria și Slovacia în est. Alpii se întind în jurul părții vestice al Austriei până în Italia ceea ce face această țară nu numai locul ideal pentru cei care vor să exploreze și să învețe despre istorie și muzică clasică, ci și pentru cei care vor vacanțe pline de mișcare șau aventuri.

Dacă e prima dată când mergeți în Austria, ar fi bine să aruncați o privire și asupra acestor detalii:

Vă puteți începe călătoria din orașul imperial al Austriei 

Viena este considerat orașul imperial al Austriei. Are mai puțin de două milioane de locuitor și este un centru intelectual și cultural major în Europa. A fost, de asemenea, și sălașul unor intelectuali și muzicieni renumiți precum Freud, Beethoven și Mozart.

Austria Viena - Palatul Belvedere
Palatul Belvedere la Viena, Austria

Unul dintre atracțiile Vienei sunt palatele sale, printre care și Palatul Belvedere care este acum un muzeu de artă. Lucrările celui mai renumit artist contemporan din Austria, Gustav Klimt, sunt expuse în acest muzeu.

Explorați Orașul Muzicii

Salzburg este orașul muzicii al Austriei. Se află la 3 ore distanță de mers cu trenul din Viena. Este și cel de-al doilea cel mai mare oraș din Austria și este un centrul cultural esențial în Europa.

Video: Salzburg, Austria – Lucruri de văzut și de făcut în Salzburg

Vechiul oraș din Salzburg este un sit UNESCO World Heritage, renumit pentru faptul că este locul unde s-a născut Mozart. În ceea ce privește muzica clasică, este cel mai important oraș și mulți vin aici pentru a afla mai multe despre Mozart.

Descoperiți unul dintre cele mai fabuloase zone din Austria Discover 

Puteți lua trenul sau autobuzul din Salzburg pentru a ajunge în Hallstat. Este un mic sat alpin și una dintre cele mai pitorești zone pe care le veți găsi. Satul se află la marginea unui lac unde veți găsi case din seculul XVI la marginea lacului.

Video: Cel mai frumos sat din lume | Hallstatt, Austria

Este și unul dintre cele mai vechi și fotografiate sat din Austria. Pe lângă priveliștile uluitoare, bisera catolică din sat în stil gotic se poate găsi în centrul satului. Puteți petrece ore în șir plimbându-vă prin sat și făcând fotografii.

Vizitați inima alpină a Austriei

Capitala regiunii alpine Tyrol este Innsbruck și este și cea mai indicată destinație pentru amatorii sporturilor de iarnă. Se află la doar 2 ore distanță de Salzburg dacă luați trenul. Multe dintre stațiunile pentru ski renumite din Austria se află în apropiere de Innsbruck unde s-au ținut deja 2 Olimpiade de Iarnă și 2 Olimpiade Paralympics cu câțiva ani în urmă. Fiind înconjurat de munți, regiunea are o cultură care merită văzută.

Video: Cele mai bune lucruri de făcut în Innsbruck, Austria (Tirol)

La capătul zilei, Austria este o țara din Europa care trebuie vizitată. Datorită orașelor sale uluitoare, infrastructurii turistice și lanțurilor muntoase incomparabile, este una dintre cele mai bune destinații pentru cei care sunt interesați de natură, artă, muzică clasică și istorie.

Articole din aceeași categorie

    Nici unul găsit