Vizitați Slovenia pentru a vedea destinațiile de top

Slovenia este o țară din Europa plină de obiective pitorești și o geografie excepțională. Când vizitați Slovenia, veți avea ocazia să vedeți lanțuri muntoase fenomenale, văi alpine și coaste minunate care impresionează toți turiștii. Numeroasele obiective turistice din Slovenia pot convinge pe oricine să își planifice o călătorie în acest loc.

Zmajski Most

În timp ce călătoriți pe magristrale, uitați-vă după Podul Dragonilor care are patru dragoni drept paznici. Mulți turiști nu reușesc să-l vadă din păcate, însă trebuie să faceți și voi același lucru. Până la urmă, nu aveți motive să nu vizitați acest simbol al Ljubjana, capitala Sloveniei.

Video: Zmajski Most

Bled

Bled este un oraș situat lângă un lac care arată de parcă ar fi direct dintr-o pictură. O mică biserică aflată pe o insulă înconjurată de munți de o culoare verde de neimaginat.

Vizitați Slovenia -  Bled
Vizitați Slovenia și frumosul oraș Bled

Castelul Bled găzduiește un mic muzeu se află deasupra acestei biserici și este încercuit de Alpii Julian. Este un loc cu adevărat romantic, fiind o alegere populară în rândul cuplurilor și a celor aflați în luna de miere.

Parcul Triglavski Narodni

Parcul Triglavski Narodni este situat în Triglav care acoperă aproape toată intinzătura Alpilor Julian aflați pe teritoriul Sloveniei. Majoritatea locuitorilor se bucură de parc, el fiind cu ușurință printre cele mai frumoase parcuri de acest tip.

Video: Parcul Triglavski Narodni

Puteți încerca să faceți alpinism aici sau chiar drumeții și ciclism. Terenul accidentat oferă, de asemenea, un peisaj care vă va lăsa cuvinte pentru a-i descrie frumusețea.

Municipiile din Parcul Național Triglav sunt: ​​Bovec (30,1%), Bohinj (26,3%), Kranjska Gora (16,9%), Bled (1,8%), Tolmin (8,4%), Kobarid Gorje (12,7%) și Jesenice (0,1%).

Centrul orașului Celje

Dacă doriți să vedeți spațiul rural al Sloveniei, cel mai bun loc pentru a face acest lucru este Celje. Profitați de ocazia de a face fotografii și de a vă bucura de peisajul panoramic al orașului atunci când vizitați Slovenia. Mai puteți vizita și Castelul Stari Grad și două biserici vechi din zonă. Plimbați-vă pe drumuri pietruite și bucurați-vă de zona aceasta idilică.

Portoroz

Portoroz vă oferă șansa de a vă întoarce la ceva mai familiar și să profitați din plin. Cazinourile vă pot satisface nevoia de civilizație. Dacă vă plictisiți, mergeți la una din plajele din zonă și faceți-vă bronzul pe care vi l-ați dorit din totdeauna.

Dovje-Mojstrana

Acest sat are o mie de ani vechime și e puțin spus că arată ca o imagine dintr-o carte de vacanță. Aici puteți vedea livezi dealungul versanților Karavanke și câmpuri terasate. Dacă scopul vostru e să faceți o plimbare prin Alpii Julian, majoritatea oamenilor vă vor recomanda Slovenia și acest sat.

Cheile Vintgarului 

Una din comorile ascunse ale Triglavului, Cheile Vintgarului vă vor face să vă mulțumiți că ați ales această destinație odată ce le veți vedea. Aici puteți găsi un pod de lemn care traversează în jur de 160 km dealungul Răului Radovna. Podul duce până la poalele cascadei Sum și de aici puteți merge direct la Bled pentru a vedea zona.

Articole din aceeași categorie