Vizitați Rimini și descoperiți aceste atracții turistice

Dacă vă decideți să vizitați Rimini, aveți șansa de a descoperi câteva dintre cele mai faimoase stațiuni din Italia. Este și locul în care se află una dintre cele mai mari stațiuni din întreaga Europă.

Despre Rimini 

Orașul Rimini se află în partea Estică a coastei Italiei aflată cu fața înspre Marea Adriatică. Rimini este foarte renumită prin rândul turiștilor, dobânding reputația de capitala vieții de noapte de la malul mării și a turismului din Italia. Mii de turiști vin din toate colțurile lumii pentru a vedea plajele pline de nisip care se întind pe o lungine de 15 kilometri.

Video: Lucruri de făcut în Rimini

Chiar și așa, mai sunt și alte motive pentru care Remini merită un loc pe lista destinațiilor care trebuie văzute. Fie că faceți o escapadă scurtă sau mergeți în vacanța bine meritată, următoarele motive cu siguranță vă vor face să vă luați un bilet spre Rimini de îndată!

Plajele din Rimini 

După cum am menționat mai devreme, plajele sunt motivul pentru care Rimini este atât de cunoscut, deci e logic să nu ratați șansa de a le vedea dacă treceți prin zonă. Mergeți în Lungomare Augustp și Marina Centro pentru a descoperi plaje uluitoare și centrul vieții de noapte de la malul mării.

Plajele din Rimini
Rimini plajă

Plajele din Rimini se acoperă o coastă extrem de lungă și sunt pline de atracții pentru toată lumea. Puteți face windsurfing sau să vă petreceți ziua în apa albastră de la malul mării.

Și un alt sfat. Dacă sunteți deja în Italia, ar trebui să vizitați cu siguranță și Veneția. Nu vizitați această destinație turistică este ca și cum nu vizitați Italia.

Arta și cultura din Rimini 

Pe lângă celebrele plaje și viața de noapte renumită, cultura și arta din Rimini sunt alt motiv pentru care acest oraș iese în evidență și pentru care este vizitat. În fiecare vară se ține un festival de artă numit Sagra Musicale Malatestiana, iar acesta atrage artiști din întreaga lume într-un festival plin de muzică, dans, teatru și arte vizuale.

Video: Tur în Rimini | Plajă, artă, istorie

Cineteca și Muzeul orașului și locurile ideală de vizitat dacă doriți să vedeți arta și cinematografia italiană din Rimini și să-l întâlniți pe cel mai popular om din oraș, directorul de filme Federico Fellini.

Piazza Cavour 

Dacă vreți să fiți mai aproape de localnici și de viața lor în vizita voastră la Rimini, locul ideal este nimeni altul decât Pizza Cavour. Această piață principală este locul de desfășurare al treburilor obișnuite precum piețele și administrarea locală. Atracția principală din zonă este stuia lui Papa Paul IV și fântâna Pigna, veche de sute de ani.

Câteva repere istorice și importante împânzesc piața și merită să le vedeți, câteva dintre acestea find primăria, castelul Sismondo, Teatro Amintore Galli, și Palazzo dell’Arengo.

Viața de noapte din Rimini 

Considerată a fi cea mai bună din întreaga țară, Viale Vespuccy și Lungomare Augusto sunt plined restaurante, cluburi de noapte, arcade și baruri care sunt deschise toată noaptea. Dacă vizitați Rimini, merită să încercați viața de noapte excepțională din zonă.

Rimini-ul din era romană 

Nu săriți peste urmele vechiului Rimini și ale influenței romane de acum sute de ani. Poarta principală a Rimini-ului roman se numește Arcă d’Augusto și datează încă din 27 Î.Hr., fiind o atracție favorită a turiștilor. Sunt și ale urme ale romanilor în zonă, cum ar fi amfiteatrul și Ponte di Tiberio, un pod lung de 62 de metri.

Vizitați Rimini pentru a vedea toate aceste locații uimitoare!

Articole din aceeași categorie