Stați la Thermana Laško pentru experiențe unice de răsfăț

Stați la Thermana Laško pentru experiențe unice de răsfăț

Thermana Laško este considerat unul dintre cele mai sofisticate centre de wellness și spa din Slovenia. Thermana oferă cea mai înaltă calitate, sprijinind un stil de viață sănătos și oferind o cultură unică pentru persoanele care au probleme de mișcare sau pentru persoanele care doresc să prevină astfel de probleme în viitor. 

În Laško se află centre spa, restaurante și hoteluri. Acest orășel pitoresc are o locație unică, ceea ce îl face punctul de plecare perfect pentru excursiile dumneavoastră în Slovenia. O plimbare prin oraș vă va oferi o privire asupra istoriei interesante a țării Slovenia și a orașelor sale.

Unde se află Thermana?

Hotelul Thermana Park se află chiar lângă râul Savinja, în inima orașului Laško, situat în centrul regiunii balneare din Slovenia. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la locația hotelului Thermana, deoarece acesta oferă aproape totul și tot ceea ce aveți nevoie la fața locului.

Thermana Laško din aer
Thermana Laško este situat chiar lângă râul Savinja, în inima orașului Laško

Dacă veți ajunge cu mașina, aveți la dispoziție o parcare gratuită. Gara este, de asemenea, la o distanță scurtă dacă veți ajunge în Laško din Ljubljana cu trenul. 

Opțiuni de cazare în Thermana 

Există hoteluri moderne în care puteți alege să vă cazați în stațiunea balneoclimaterică Thermana, iar acestea sunt Hotel Zdravilišce Laško și Hotel Wellness Park Laško.

Thermana Laško, Slovenia

Baruri și restaurante în Thermana 

Deliciile gastronomice sunt punctul central al stațiunii balneare Therman. Aici vă puteți aștepta să fiți serviți cu mâncăruri pregătite cu meticulozitate, care vă vor satisface cu siguranță papilele gustative. Thermana face un efort pentru a oferi o gastronomie specială pentru evenimente, inclusiv nunți, întâlniri de afaceri, reuniuni și multe altele. 

Thermana Laško - culinar
Thermana Laško oferă o gamă largă de răsfăț culinar

Datorită muncii lor remarcabile și dedicate, Thermana a primit chiar și diferite medalii culinare din diferite părți ale Europei. Vă puteți oferi un răsfăț de mâncăruri pregătite cu grijă în restaurantele hotelului, inclusiv în restaurantele Wellness Park Laško, Refreshment Room Pri mostu și restaurantul Zdravilišce Laško.

Facilități și facilități în Thermana 

Centrul spa Thermana Laško pune la dispoziție săli moderne și săli de congrese pentru diferite tipuri de întâlniri, reuniuni de afaceri, congrese, conferințe, prelegeri, seminarii și alte întâlniri sociale. 

Există, de asemenea, diverse tratamente medicale, precum și programe medicale de wellness care se bazează pe apa termală de la Thermana. Programele medicale variază de la tratamente de bază, tratamente de prevenție, tratamente de reabilitare medicală și tratamente clinice specifice. 

Situat în inima orașului Laško, la hotelul Thermana vă puteți aștepta la următoarele facilități și facilități:

  • Hotel elegant care se mândrește cu caracteristici Instagrammable
  • WiFi gratuit, rapid și disponibil în tot hotelul
  • Mai multe piscine termale și piscine de înot în incintă
  • Diferite opțiuni pentru saună 
  • Centru de fitness la fața locului
  • Jet de apă pentru copii 
  • Fântână cu apă termală
  • Medicii din incintă și centrul de wellness pentru reabilitare 
  • Selecție largă de masaje și spa disponibile 

Hotelul Thermana Park oferă tot ceea ce aveți nevoie în timpul șederii dumneavoastră în renumita regiune balneară din Slovenia.

La ce să vă așteptați în timpul înregistrării

În momentul în care pășiți în interiorul clădirii, veți fi cu siguranță impresionați de scara care vă întâmpină în clădire. Această scară impresionantă este, de fapt, o locație preferată în zonă pentru fotografiile de nuntă. 

Acesta este, de asemenea, un loc minunat pentru a face fotografii pentru feed-ul Instagram. Există, de asemenea, un pod la fel de Instagrammable care leagă hotelul de o altă parte a râului Savinja. Personalul vă va explica cu plăcere locația facilităților în timpul procesului de check-in. 

Îi puteți întreba chiar și despre turul fabricii de bere din Laško, care este o excursie la fel de interesantă. Fiecare zonă are propria recepție dedicată. Veți fi direcționat către locația potrivită dacă aveți nevoie de mai multe informații despre piscine, centrul de wellness, saune și masaje. 

Camere de oaspeți

Toate camerele de la Thermana sunt confortabile și dotate cu toate facilitățile pe care vi le puteți dori. Există, de asemenea, un balcon care oferă fie o vedere la munte, fie la râu. Puteți găsi și un minibar care oferă produse cu prețuri corecte, care sunt oarecum o raritate în zilele noastre. 

Pe lângă conexiunea WiFi fiabilă și rapidă din întregul hotel, vă puteți conecta și în confortul camerei dumneavoastră. Având în vedere toate facilitățile hotelului, există oricum o șansă foarte mică să petreceți mult timp în interiorul camerei de oaspeți. Dar, bineînțeles, pentru momentele în care preferați să rămâneți în cameră, televizorul cu ecran plat oferă canale prin cablu disponibile în limba engleză. 

Baie En Suite

Băile proprii ale hotelului sunt, de asemenea, demne de menționat, pe lângă toate facilitățile sale uimitoare. Acestea sunt, de asemenea, făcute la fel de moderne, cu un duș de tip walk-in și o oglindă mare. De asemenea, este dotată cu un uscător de păr și o oglindă de toaletă. Șamponul și săpunul de barcă vin într-un dozator mare, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că se vor termina în timpul șederii dvs. 

Piscine termale

Piscina termală în aer liber este, fără îndoială, cea mai bună caracteristică a Thermana. Dacă se întâmplă să o vizitați iarna și afară este întuneric și frig, cu siguranță vă va plăcea experiența minunată pe care o oferă aceste piscine termale. Dar va fi în continuare o experiență la fel de memorabilă chiar dacă afară este cald și fierbinte într-o lună de vară.

S-a dovedit că apa termală este excelentă nu doar pentru piele, ci și pentru sănătatea dumneavoastră generală. Există, de asemenea, piscine exterioare și interioare, una dintre ele având un tobogan cu apă, perfect pentru familiile care vizitează zona cu copii.

Masaj și Spa

De asemenea, sunt disponibile diferite tipuri de masaje, iar unii dintre terapeuți au fost recrutați chiar din Thailanda. În afară de opțiunile de masaj, puteți alege și opțiuni de baie și spa. Vă puteți răsfăța cu îngrijire a mâinilor, detoxifiere corporală, tratamente faciale, exfoliere corporală, epilare cu ceară și multe altele. Centrul de saună are, de asemenea, diferite forme de saună disponibile. 

Bucurați-vă de cel mai bun sejur la Thermana Park Lasko, Slovenia

Fără îndoială, Thermana Laško este un loc de cazare demn de a fi ales dacă vizitați vreodată regiunea balneară renumită din Slovenia. Datorită facilităților incredibile, acest hotel de wellness este perfect pentru călătorii solo, cupluri și familii cu copii. 

Articole din aceeași categorie